WK artistiek in Nederland

wkfotoNiet verwacht…toch gelukt…op 30 juni mag ik meedoen aan het WK artistic volgens IPSF. Dit is een klein beetje een experiment want het is de eerste keer dat IPSF ook een artistieke categorie kent. De polesport wedstrijd heb ik al 2 keer mogen doen, en heb ik wel gezien intussen. De stenge criteria en beperkte moves begonnen mij wat tegen te staan en de artisticiteit bij de meeste acts was ver te zoeken. Maar ja..als het WK in je eigen land gehouden wordt wil je eigenlijk wel erbij zijn!

Toen bleek dat er ook een artistieke categorie zou zijn besloot ik de gok te wagen en een video in te sturen. Niet de video die ik eigenlijk wilde maken, maar door tijdsgebrek moest het maar zo…en guesst what? Ik heb me toch geplaatst! Nu ben ik dus als een idioot hard aan het werk om toch een leuke act te bouwen..naast het organiseren van Pole Evolution en onze shownight natuurlijk. Een lekkere uitdaging, maar och…anders is het leven ook saai.

Kortom, op 30 juni, vrijdagavond sta ik in een WK finale! Kom je kijken? De wedstrijd wordt gehouden in de Maastpoorthal in de Den Bosch. Op zaterdag en zondag heb ik de eer om de wedstrijden te hosten, dus ook dan zie (hoor?) je me in actie. Het beloofd een mega evenement te worden, met oa ook workshops van verschillende sterren.

Meer info vind je hier.

 

Laatste nieuws:

Binnenkort:

Afgelopen: