Pole Evolution 2019

PE2019Yes, Pole Evolution komt terug! In 2019 gaan we weer een fantastische show neer zetten met de beste paaldans-studio’s van Nederland. Op 6 July 2019 kun je weer genieten van poletricks, dans, theater, luchtacrobatiek, en vooral van heel veel plezier en originaliteit op het podium. Het thema voor deze keer is “The 4 Elements” en elke act zal geïnspireerd zijn door alles wat je in de natuur vindt.

 

Wil je meedoen? Verzamel dan al je vrienden van jouw paaldans-studio en bedenk een act rondom het thema “The 4 Elements”. Hoe origineler, hoe leuker! Er zijn bijna geen regels, behalve dat de acts max 4 minuten lang mogen zijn, en open vuur op het podium verboden is. Meer informatie over de palen en podium vind je ook op de facebook pagina van het evenement. Stuur vervolgens een mail naar info@studio-adastra.nl met daarin de volgende informatie:

-Wie zijn jullie? (namen (kunnen natuurlijk nog een beetje veranderen), en welke studio)

-Wat is jullie verhaal? Beschrijf in detail hoe het thema terug komt in jullie act.

-Wat gaan jullie doen? Natuurlijk is de act nog lang niet klaar, maar je kan wel laten weten of je denkt aan veel tricks, of juist veel dans, lucht acrobatiek, kleding wisselingen, acteerwerk, etc. Laat ons weten wat jullie act bijzonder maakt!

De uiterste datum voor inschrijven is 25 januari. Mochten er meer dan 18 acts aangemeld zijn, dan zullen we moeten kiezen. Zorg dus dat jullie er uit springen qua originaliteit!

Wil je komen kijken en genieten? Dat kan natuurlijk ook. Houd dan 6 juli 2019 vrij in je agenda en houd de site van LUX Nijmegen in de gaten. Kaartverkoop is nog niet gestart maar zal plaatsvinden via de officiële website.

Het wordt weer supertof!

 

 

 
PS: Oh ja, natuurlijk is er nog veel meer te doen dat weekend. Zoals altijd zal NSPV Lasya op vrijdagavond 5 juli ook een fantastische show gaan neer zetten. En op zondag is het mogelijk om workshops te volgen van een fantastische gast-docent. Wie dat is..? Jaaa…dat wordt later bekend gemaakt!

Laatste nieuws:

Binnenkort:

Afgelopen: