Pole Evolution 2019

poleevolution2019Yes, Pole Evolution komt terug! In 2019 gaan we weer een fantastische show neer zetten met de beste paaldans-studio’s van Nederland. Op 6 Juli kun je weer genieten van poletricks, dans, theater, luchtacrobatiek, en vooral van heel veel plezier en originaliteit op het podium.

Het thema: The 4 elements, ofwel Moeder Natuur. Zij biedt ons Aarde, Water, Vuur, Lucht, en nog heel veel meer. Moeder natuur is het begin en het einde van alles. Ze geeft ons leven, en het leven keert terug naar haar. Kunnen wij ooit volledig begrijpen wat zij voor ons betekent? Kunnen wij ooit inzien wat we zouden zijn zonder haar? Moeder natuur verdient een ode, en daarom gaan we ons voor de volgende editie van Pole Evolution laten inspireren door de natuur.

We hebben deelnemers van over heel Nederland, met onder andere een speciaal gast optreden van Aerial Academics. Daarnaast zal internationaal pole-idool Marion Crampe een wel heel bijzonder optreden verzorgen, en natuurlijk een aantal workshops geven op zondag 7 juli. (helaas al VOL).

Wil je deze show niet missen? Bestel dan snel je kaartje via de website van LUX. De show was afgelopen jaren altijd uitverkocht, dus zorg dat je het niet mist!

 

 

 

Laatste nieuws:

Binnenkort:

Afgelopen: