Pole Art Spain

Op 17 september heb ik voor het eerst sinds bijna een jaar weer eens aan een wedstrijd meegedaan. Na 5 wedstrijden binnen een half jaar kwam een beetje rust mij wel goed uit, maar omdat het toch weer begon te kriebelen had ik me ingeschreven voor Pole Art Spain…en guess what.. ik mocht meedoen. Op dit moment lijkt het in de pole world zo te zijn dat mee mogen doen aan de wedstrijd altijd al een prestatie op zich is. Er zijn zoveel getalenteerde dansers op de wereld…en zodra de wedstrijd start kun je echt niet voorspellen wie er vooraan zal eindigen. Ook in Spanje was het weer zo dat het eigenlijk een hele mooie show werd waarin je met geen mogelijkheid een echte winnaar kon aanwijzen, al zal natuurlijk iedereen een favoriet hebben.
Anyway, mijn trip naar Mallorca werd er eentje van veel vrienden zien, lekker weer en lekker eten (ok, na de wedstrijd dan)..veel lol, en owja…ook nog een wedstrijd doen. Ik had speciaal hiervoor eens een hele andere soort act gemaakt, veel rustiger op het mooie nummer Petrichor van Einaudi. Dat betekende dus oefenen op langzame controle, en geen flips. Ook wilde ik persee graag met een mooi en lang kostuum dansen, nou, dat was ook nog niet makkelijk! Maar het is wel gelukt en ik denk dat mijn water inspiratie er wel uit is gekomen. Nieuwsgierig naar een hele andere manier van bewegen van mij..check dan de act hieronder.

Ik ben vooral blij met de vele mooie commentaren die ik hierop heb gehad, het was weer eens een leuk avontuur om het anders dan anders te doen! Uiteindelijk eindigde ik als 6de, of dat terecht is kun je bediscussieren, maar ik ben niet ontevreden. Owja, en de fotos zijn ook mooi geworden! (check het foto album)
Verder heb ik vooral heel veel lol gemaakt met vrienden van over de hele wereld. Altijd leuk om elkaar weer eens te zien en plannen te maken voor volgend jaar!

Laatste nieuws:

Binnenkort:

Afgelopen: