Nieuwe tissu cursus

tissuTerug van weggeweest! In oktober/november organiseren ik weer een tissu cursus. Voor iedereen die de doeken gemist heeft, maar ook voor alle nieuwe luchtacrobaten, we gaan weer vliegen!
Wil jij nieuwe tricks en combo’s leren? Wil je werken aan een act? Of wil je juist eens voor het eerst kennismaken met werken in de doeken? We hebben voor elk wat wils want net als alle vorige keren zal de cursus gegeven worden op 2 niveau’s.

Beginner/intermediate: voor iedereen die nog nooit, of nog niet zo vaak in de doeken gehangen heeft. We gaan werken aan een aantal basis technieken zoals de eerste knopen, rollen en houdingen in het doek. Perfect om kennis te maken met aerials of om je basis te verbeteren zodat je snel verder kan leren.
Intermediate/gevorderd: Kun je makkelijk zelf omhoog klimmen en jezelf ondersteboven trekken? En ken je de basis knopen al? Dan gaan we verder met nieuwe combinaties, rollen en drops om uiteindelijk je eigen act te kunnen bouwen.

De details:
Data: 14 en 21 oktober en 4 november (27 oktober dus niet)
Tijden: Beginners 14:00-15:30, Intermediate/Gevorderd: 15:30-17:00
Locatie: Radboud Sport Centrum Nijmegen, hal 2A
Kosten: 50 euro voor de hele cursus

Enthousiast?? Geef je dan snel op, elke cursus heeft maximaal 12 plaatsen. Inschrijven kan door te mailen naar info@studio-adastra.nl

Laatste nieuws:

Binnenkort:

Afgelopen: